Жесток годеник зарови жива любимата си в гроба след скандал – тя се изкопа сама

Жесток годеник зарови жива любимата си в гроба след скандал - тя се изкопа сама

Жестокият фен на бодибилдинга Кийт Хюджис закопа в гроба живата си годеница Стейси Джилиън, след като двамата се скарали преди дни.Той я ударил с тежка метална тръба по главата и жената се строполила. Кийт помислил,че тя е мъртва и решил да се отърве от „проблема“.

Двамата се сдърпали на голф игрището край градчето Касъл Бей, графство Суонси.

За ужас на Кийт обаче Стейси била просто припаднала. И се събудила в гроба. За ужаса, който жената е преживяла и как чудодейно сама се е спасила, разказва вестник „Мирър“.

„Събудих се в пълен мрак. Усещах,че съм в нещо тясно и затворено. А аз страдам от клаустрофобия и паниката, че може да съм в ковчег започна да стяга цялото ми същество. Трябваше да се спася с цената на всичко. И започнах да копая пръста около себе си с ноктите си. В този миг благодарих на Бога ,че имах дълъг маникюр“, разказва пред медията Стейси.

Жената отчаяно продължавала да копае, докато не видяла светлина и не чула хора да говорят. Тогава започнала да крещи. Нямала представа колко време е била жива заровена и къде точно се намира. Знаела само кой и е причинил това страдание!

След като намерила спасението си, Стейси разказала пред полицията, че често ставала жертва на домашно насилие от страна на Кийт, с когото живеели заедно от две години и планирали сватбата си за март следващата година.

Източник: pik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *