Мика Стоичкова показа наедряло коремче в обятията на Айкут, проплака, че е станала малко слонче

Мика Стоичкова показа наедряло коремче в обятията на Айкут, проплака, че е станала малко слонче

На Мика Стоичкова вече й омръзна да прикрива очевадното, узна HotArena. Щерката на Камата всячески се опитваше да скрие факта, че чака първото си дете, докато беше в България.
Вероятно заради силния медиен интерес към персоната й и предстоящите сватба и раждане, Мика реши да не говори и да не демонстира бременността си. След като се върна в Маями обаче, тя веднага си позволи да се щракне с коремче, загърбвайки предразсъдъци и суеверия.

Михаела сама постна снимка от рождения ден на годеника си Айкут, който беше тези дни. На нея и двамата са в неглиже облекло в черно, а потникът на дъщерята на Ицо е издайнически издут. Сред мълвата, Мика вече е в шестия месец и се очаква да роди съвсем скоро. Тя е и видимо наедряла – с цели 12 килограма, което е било до нормалния максимум по време на бременността.

Вероятно е истина, че първото внуче на Камата ще е момиченце, защото, според народни вярвания, когато носиш женска рожба, имаш неистов глад за сладко. Именно той мъчи Мика в последните месеци и е основният виновник да надебелее толкова. Тя не спира да се тъпче, аАйкут не смее да й каже нещо различно от това, че сега е по-красива от всякога.

Можем да предполагаме кой е изял по-голямата част от тортата за рождения ден на Айкут…

Михаела зарадва бъдещия си съпруг не само със сладкиша, но и с парти-изненада и мило послание от нейно име и това на все още нероденото им дете. „Днес е празничен ден за теб, най-специалния човек в моя живот. Всичко в теб ме окрилява, възхищава и вдъхновява! Щастието, което ми даваш, ме кара да благодаря на Бога за това, че ме е събрал с теб и че те познавам. Ти си моя опора, приятел, любим, ти си всичко, за което една жена може да мечтае! Заслужаваш страхотен празник не само днес, на рождения си ден, а всеки ден. Просто защото си уникален човек! Обичаме те!“, пише „Всеки ден“.
 

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *