Ще падне ли проклятието „Слави Трифонов“ от Гергана Тодорова?

Ще падне ли проклятието „Слави Трифонов“ от Гергана Тодорова? 5 (100%) 1 vote

Гергана Тодорова на два пъти се пробва при Слави Трифонов, но този път него го няма!
Гергана Тодорова този път няма да бъде оценявана от Слави Трифонов

Гергана Тодорова този път няма да бъде оценявана от Слави Трифонов

Малката Гери от Стара Загора не спира да мечтае и да опитва да достигне до своята голяма слава. През последните години няма музикален конкурс за деца, в който тя да не се е пробвала. Съвпадение или не, досега винаги Слави Трифонов е бил в комисията, когато тя не е била избирана за краен победител. Този път обаче всичко е твърде далеч от него, научи Kliuki.bg.

Гергана Тодорова тази вечер успя да достигне полуфиналите на нашата „Детска Евровизия 2016“. Този конкурс има задачата да определи кое дете ще представя България пред Европа в края на годината. Последните два пъти Слави се бе заел с избраника, но сега конкурсът е под контрола на БНТ и Дългия няма думата.

Припомняме, че Гери нашумя преди 2 години и половина, когато кандидатства за сценична партньорка на г-н Митко Андреев в „Шоуто на Слави“. Тогава тя пожъна успехи и се отличи много, достигайки до финалната тройка. В крайна сметка Дългия и екипът му избраха Крисия Тодорова, а за Гергана и Симона остана утехата с концерти по родните им градове.

Именно Крисия представи България още в същата година на Детската Евровизия и направи фурор с второто си място. Затова от конкурса се спряха отново на Слави Трифонов в организацията за България. Тогава Гергана Тодорова също се яви на кастинг и стигна напред, но победител стана Габриела Йорданова, следвана от Иван Стоянов. Двете деца представиха страната ни в дует и завършиха на девето място.

Сега вече Слави го няма и всичко зависи от други хора. Въпреки че шоуменът винаги е демонстрирал добро отношение към Гергана Тодорова, по една или пък друга причина тя така и не успяваше да триумфира при него. Дойде ли вече и нейният миг?

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *