Венета Райкова разцепи ефира: Аз съм див балкански субект!

Венета Райкова разцепи ефира: Аз съм див балкански субект!

Всички писания на тема раздяла в семейството на Венета Райкова и Тихомир са спекулации и нямат нищо общо с истината, заяви в студиото на Би Ти Ви самата тв водеща.  Тя обаче призна, че в брака всеки прави компромиси, което важи и за тях.

„ В момента ме чака долу пред НДК, карат колело със сина ни. Разбрахме се, че ако завали, ще се качат тук при нас. Дори, честно казано, Тихомир ме посъветва да участвам при вас след обаждането на продуцентите. Каза – „те са готини, положително предаване е, слушам ги всеки ден по радиото в колата. Отиди!“ Дори синът ни се обиди, че не сте го поканили“, каза с усмивка Райкова.

Когато обаче заговори за възможна изневяра, тя рязко смени тона. „Аз съм див балкански субект! Не бих простила изневяра – режа на месо! Сигурна съм, че за 11 години той не ми е изневерил, тъй като ние сме по 24 часа в денонощието заедно“!, каза Райкова.

Тя обясни, че вече не чете жълти вестници, които се занимават с нея и семейството й. Същото е отношението й към телевизията, тъй като от екрана се леят само негативни новини. „На 42 години се замислям да направя предаване за острите социални проблеми на хората”, призна тв водещата.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *