Арестуваха синовете на кмета на Галиче Ценко Чоков

Арестуваха синовете на кмета на Галиче Ценко Чоков

Синовете на кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков са били арестувани тази нощ, съобщи tribali.info. Малко след 4 часа сутринта в белослатинския бар „NEXT“ е станал пиянски бой, при който синовете на скандалния кмет са пребили две момчета, едното от които е настанено в болница.  В полицията е бил получен сигнал, че 19-годишният Мартин и 21-годишният Спас Чокови са нанесли побой на присъстващи в заведението младежи от съседна компания. По непотвърдена информация единият от пребитите е Мариян, който е син на популярния в града Джава.

Полицията в Бяла Слатина е реагирала незабавно и е прибрала в ареста двамата синове на Ценко Чоков. Днес обаче почти всички свидетели на инцидента дали писмени показания, че не е имало никакъв екшън, а пострадалото момче било паднало само от стола. За побоя са отрекли дори пострадалите младежи, което връзва ръцете на ченгетата за последващи действия.

По неофициална информация днес кметът на Галиче се е появил в болницата и е респектирал както медицинския персонал, така и настаненото там момче. Въпреки това полицията е докладвала случая в прокуратурата и вече има образувано досъдебно производство. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *