Бременната ДесиСлава проговори: Минах през ада, но ми се случи истинско чудо!

Гласувайте за статията

ДесиСлава е минала през куп трудности, за да зачене отново.

Бременната ДесиСлава вече не крие състоянието си! Въпреки че за всички то бе видно, певицата предпочете да не говори за него. А сега вече е в петия месец и няма търпение да сподели всичко, което кри толкова дълго. Истината е както вълнуваща, така и на моменти трагична, научи kliuki.bg.

ДесисСлава и Благой са на върха на щастието

ДесисСлава и Благой са на върха на щастието

Певицата даде съвместно интервю с бъдещия татко Благой Найденов. Двамата искат да разсеят всички слухове около връзката си и да убедят всички, че са истински щастливи и влюбени. Боксьорът заяви, че неговите родители приемат ДесиСлава като част от семейството. Бременността й е била напълно планирана и желана. Но до нея се е стигнало доста трудно.

Бъдещата мама е трябвало да се подложи на операция, с която да елиминира гинекологичен проблем. Тя пояснява, че не е нищо сериозно, но е пречело на възможността й да зачене. Дори след интервенцията, лекарите давали едва 1-2% шанс певицата да забременее. Въпреки това, явно благодарение на огромното им желание, ДесиСлава и Благой ще станат родители през януари 2018г.

Полът на бебето вече е ясен. Ангелогласна таизпълнителка ще има още едно момче. А гордият татко се е заканил, че задължително ще присъства на раждането. То ще се проведе в частна клиника в столицата. Певицата се надява да няма допълнителни усложнения. Вероятно се е подложила на хормонална терапия за увеличаване на шанса да забременее. Заради нея напълня така рязко, пише hotnews.bg.

До термина й има още 3-4 месеца, а ДесиСлава вече слезе от сцената. Бременността й явно е рискова и не иска да си прави експерименти със своето здраве и това на бъдещото си дете. Новината за него Найденов получил в далечна Куба и щастието му е не по-малко от това на певицата, въпреки че ще стане баща доста рано.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *