Изместиха синоптичката Никол Станкулова от Нова (Виж кой сяда на стола й)

Никол Станкулова е изместена от ефир

Никол Станкулова отстъпи стола си на друга. Вместо нея в ефир вече ще се изявява нейна заместничка.Но, спокойно, само временно. Защото на местото й пристигна народната изпълнителка Николина Чакърдъкова.

Рокадата е заради новата рубрика в сутрешния блок „Здравей, България”. И нейна водеща е синоптичката Никол Станкулова. Това е жест към звездните рожденици от медията.В първото издание първия гост бе известната народна изпълнителка. А от предаването са приготвили специална торта за рожденичката.

Изместиха Никол Станкулова от ефир

Никол Станкулова се разприказва с народната изпълнителка като стара приятелка.Накара я да се отпусне и да забрави какво я очаква. И после дяволито й предложи да я замести пред картата. Николина Чакърдъкова първоначално плахо, вдървено и неумело пристъпи в ефир. Но после се окопити бързо и започна да чете текста от аутокюто.

Николина Чакърдъкова измести Никол пред картата

„Справяш се много добре. Стоиш прекрасно на екран. Единствената ми забележка е да четеш малко по-бавно и изразително”, не се стърпя и й направи залебежка чаровната синоптичка.

След забележката народната певица започна да се справя в пъти по-добре, а пърновачалния й шок отмина.

Но народната изпълнителка едва си пое дъх от изненадата и й се сервира ново предизвикателство. Синоптичката я попита дали може да ес опита да рапира на нейна народна песен. Певицата прие „подадената ръкавица” с изненадваща смелост. През цялото време чаровната синоптичка пригласяше на ритъма с „тупца-тупца”.

Чакърдъкова се спря да изпълни песента „Лудо младо”. Като накрая, завършваше почти всяка фраза с „ъ-ъ”.След като успешно се справи и с рапирането на песента, получи поздравления от Никол Станкулова. Двете дълго се смяха в ефир. Накрая Чакърдъкова се сбогува, като пожела „попътен вятър” на новата рубрика в „Здравей,България” по Нова телевизия.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *