Обрат! След 5 години хойкане: Юлиян Вергов се върна при жена си, вижте причината

Обрат! След 5 години хойкане: Юлиян Вергов се върна при жена си, вижте причината

След 5-годишна раздяла Юлиан Вергов отново се събра с майката на 12-годишната си дъщеря Алина. 

Актьорът и жена му Ирина Ялъмова бяха засечени от папараци на задушевен семеен обяд в ресторанта на Народния театър и по всичко личеше, че двамата напълно са преодолели разногласията си и че кризата в отношенията им вече е минало, пише столичен седмичник. 

„Той й обеща да не злоупотребява повече със спиртните напитки, да се кротне и да не залита по чужди жени. Стори това, защото си даде сметка, че, ако продължава да стои далеч от семейството си, детето му съвсем ще се отчужди от него”, твърдят аркашки от Имперската трупа, в която се подвизава и звездата от „Стъклен дом” и „Революция Z”. И допълват, че Ирина е приела разкаянието на мъжа си и му е дала прошка. 

Вергов и жена му се разделиха в началото на 2011-а, припомнят запознати. Когато напусна Ирина, актьорът се отдаде на купони със засукани мацки и верните си приятели Захари Бахаров и Владо Карамазов. После разгулният живот взе да му писва и той зажали за семейното огнище. Половинката на Юлиян е мениджърка на рекламни сайтове. 

Двамата се залюбиха преди 20 години, когато тя се подвизаваше като момиче на късмета в популярното за времето си „Супершоу Невада”. 

„Чудихме се много дали да се женим или не. Отказахме се буквално няколко часа преди сватбата. Просто решихме да не се занимаваме с глупости. Не смятаме, че бракът може по някакъв начин да задържи двама души заедно, ако те самите са решили да се разделят”, коментирал е семейното си положение популярният от театъра и екрана артист. 

Източник: pik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *