ДА РАЗПРОСТРАНИМ! Жена купи китайски хапчета за отслабване от български сайт и се случи нещо ужасно!

ДА РАЗПРОСТРАНИМ! Жена купи китайски хапчета за отслабване от български сайт и се случи нещо ужасно!

Напоследък моден хит е отслабването с шумно рекламирани в интернет препарати.

Множество сайтове пускат вълшебните хапчета, които гарантират намаляване на теглото при това безвредно.

Ето изповед на 33-годишната Веселина Христова от Благоевград, която разказа ужаса, през който е минала след само 2 седмична употреба на хапчета, внос от Китай и поръчани в български сайт.Хапчетата, които тя е вземала се казват – Ли Да ДайДайХуа, капсули Х 30 бр., зелени, дъвчащи в опаковки бяло и зелено, бяло и оранжево, съобщи struma.com. И помества разказа на изпатилата жена.

“ Позволявам си да разкажа, какво преживях след употреба на тези хапчета за отслабване, нека хората знаят, какъв риск поемат, употребявайки ги. Поръчах си ги чрез един сайт, / мога да кажа и името му /, започнах да ги вземам сутрин и вечер по една таблета, те се дъвчат.

Първите дни нямах никакви признаци, че ми е лошо или нещо такова, но после стана страшно. За две седмици теглото ми намаля драстично, отслабнах 12 килограма, но след втората седмица здравословното ми състояние силно се влоши. Започнах да повръщам, кръвното ми падна, косата ми започна да капе, не можех дори да пия вода, без да повърна. По това време работих в читалището в гр. Кресна, изпаднах в силна криза с болки в корема, повръщане, имах чувството, че умирам.

Вдигнаха ме спешно с линейка до Благоевград, приета бях в частна болница, незабавно ме оперираха от перитонит и спукана жлъчка. След шестдневен престои в болницата в столична клиника, за втора операция, доброкачествени полипи на стомаха, вследствие на употребата на китайските хапчета. Оцелях по чудо, след дълго лечение. Но тези хапчета ме извадиха от строя за дълго, не можех да работя, останах без работа, защото 6 месеца ми бяха нужни да се стабилизирам и възстановя, напълнях два пъти повече и коремът ми в момента е като като географска карта, това е. Нека всички дами, които искат бързо отслабване да прочетат моята история, защото е по- добре да бъдеш пълен и здрав, отколкото болен и слаб“,  завършва разказа си Веселина.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *