Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 1 февруари!

Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 1 февруари!

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)Особено начало на месеца. Ще се чувствате някак леко притеснени и под напрежение. Дали пък не сте поели прекалено много ангажименти. Опитайте да успокоите мислите си. Всяко нещо с времето си. Освен това, задайте си въпроса – какво фатално може да се случи, ако не се справя с плана си за днес?

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)Интересно начало на февруари, макар и леко напрегнато. Ще се изненадвате дори сами от себе си. Не бъдете твърде нетърпеливи, дайте време на нещата да се случат.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)Всички неща, от които имате нужда точно днес, ще се изплъзват сякаш по мистериозен начин. Не се отказвайте да се преборите за онова,което смятате за правилно. Овладейте чувствата и действайте смело.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)Точно днес, в началото на новия месец, имате нужда да видите какви ще са резултатите от вложениете усилия. Никой не би могъл да ви упрекне, че мислите практично и в перспектива, само че повече хора нямат вашата енергия. Покажете на другите, че оценявате усилията им, така ще ги мотивирате да дадат повече от себе си.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)Мили и състрадателни сте, но вършейки работата на другите, им отнемате възможността да се развиват и учат сами уроците си. Помагайте, вдъхновявайте, но не вършете работата на друг. Време е да поглденете нещата от нов ъгъл, да се издигнете над тях и да ги видите в перспектива. Може би тогава всичко ще ви се стори много различно.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)Ако искате да продължите смело и свободно напред, трябва да сте готови да пожертвате страховете си. Онова, което ни ограничава ни позволява да си създадем едно мнимо чувство за сигурност, но именно ти ни спира да полетим. Днес е вашият ден за трансформация. Онова, което за гъсеницата е краят на света, за Учителя е пеперуда. Помислете над това.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)Ден на полярностите, време, в което осъзнавате себе си чрез другите. Може да се изненадате колко от нещата, които казвате на другите, всъщност имате нужда да ги кажете на себе си. Най-важното за днес е да откриете стойността и значението на вътрешната честност. Смеете ли да се изправите срещу самите себе си?

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Колкото повече ви се иска да всършите нещо, толкова по-рядко ще го наричате работа. Намерете онези неща, които ви правят истински щастливи, които вършите с любов и отдаване. И ги правете колкото се може по-често. А днес, днес ще откриете красотата в малките ежедневни неща, красотата в малките думи и малките жестове.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)Помагайте смело, но само тогава, когато ви поискат помощ. Днес ще имате нужда да се съревновавате, да се конкурирате, да играете, да рискувате, да печелите. Интересен ден за вас. Опитайте се да разчупите рамките на собствените си модели. Вие сте много повече, отколкото си мислите.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)Ще имате нужда от сигурност и стабилност и това ще ви води при взимането на решения. И макар да е първи, и макар да е вашето нестандартно време, напук на всички, ще търсите провереното и сигурното. Накрая все пак ще вложите от вашия неподправен чар и пак всичко ще изглежда интересно, приказно и водолейско.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)Не може да се Ще предизвиквате околните с някои ваши коментари. Днес не е денят на шегата, но все пак лесно ще се измъкнете от ситуация. По-важното е да отсеете ценното от информацията, която просто ви залива. И да направите нещо наистина стойностно, както само вие го можете.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *