Децата от „Стъпка по стъпка“ с живот като в сериала: Какво се случи с Марк, Джей Ти и Дейна?

Децата от „Стъпка по стъпка“ се оказаха белязани от славата

Децата от поредицата „Стъпка по стъпка“ трудно понасят славата. Популярните Марк Фостър, Джей Ти и Дейна, завинаги скъсаха с киното и не искат да се връщат към него. Съдбата на всеки от тях е белязана с трудни изпитания. И това е и основната причина да стоят далеч от киното.

Марк Фостър избра професурата вместо славата

Чаровникът Кристофър Кастил, който бе умникът в семейство Фостър-Ламбърт, последва съдбата на героя си. Геният Марк Фостър мечтаеше да стане професор, а Крис сбъдна мечтата му. Въпреки че получава много покани за роли в киното, след „Стъпка по стъпка“ избира да се отдаде на науката. Дълго време е учител по история в гимназията в Дауни, а от няколко години е и професор. И е щастливо женен с две деца.

Джей Ти предпочита да продава коли, вместо да стрелят по него

В началото на шестия сезон на „Стъпка по стъпка“ екранният Джей Ти / Брандър Кол/, e прострелян и в двете ръце от Томас Юджийн Люис. Причината се оказва кавга между двамата на пътя. Заради малък пътен инцидент, актьорът завършва в болница. Това толкова силно го травмира, че той отказва да се снима в киното.

Днес Браднън Кол работи в семейната автокъща в Сан Диего. И не иска по никакъв начин да си спомня за миналото си на звезда. Днес той е разведен и има една дъщеря

Дейна се изявява като адвокат

Професионалните мечти на героите от „Стъпка по стъпка“ сякаш ги следват и в реалния живот. Умницата Дейна Фостър, решава, че предпочита юридическа кариера вместо киното. Въпреки че е канена да участва в различни продукции, тя приема рядко. Сред последните й роли са в „Пак ли ти“, „Смърт и кремация“ и „Диагноза: Убийство“. Успоредно с това обаче тя се изявява като адвокат в Лос Анджелис и е сред най-добрите в бранша. Хобито й е да се занимава с история на изкуствата. И е щастливо омъжена.

Децата от "Стъпка по стъпка" следват съдбите на героите си

Децата от „Стъпка по стъпка“ следват съдбите на героите си

Освен това обожава да се събира със старите си колеги и да се забавлява с тях.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *