Деси от Фермата е съсипана: Виж какво й причини рапърът Dee след края на формата!

Рапърът Dee разби сърцето на хубавата Деси, която хлътна по него!

Лошото момче на Фермата – рапърът Dee се изгаври жестоко с влюбената до уши в него Деси. Припомняме, че двамата бяха пипера на шоуто с искрите, които пламнаха помежду им.

В самото начало рапърът започна свалка с бившата на Криско Ася Капчикова. Видя се обаче, че това между тях изобщо не е сериозно, след като той залитна по модела Деси. Деси и Dee бяха наистина близки и се откриха не само като бъдещи любовници, но и като хора.

Dee

Рапърът Dee доказа, че е лошо момче – разби сърцето на влюбената в него Деси от Фермата

Да, ама всяко чудо за три дни. Тяхното дори трая още по-малко, защото след края на формата, рапърът изобщо не погледнал младата красавица.

„Деси понесе страшно тежко елиминирането на Dee от Фермата и плака като дете. Тя обаче вярваше, че извън шоуто има бъдеще с него. Уви, остана излъгана и предадена. Той нито я потърси, нито нищо. Още по-малко пък да продължи оттам, където спряха. Деси не заслужава такова отношение, защото е прекрасно момиче“, коментират близки до нея източници.

Напоследък лошото момче се е отдало отново на разгулен живот, а около него често се навърта Ася Капчикова. Според запознати обаче бившата на Криско няма шансове за сериозна връзка с рапъра, тъй като той не гледа сериозно на нея.

Колкото до отношенията му с Деси, те няма да си останат дори приятели. Проста справка в социалните мрежи показва, че двамата дори не са приятели там, какво остава в реалния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *