РОДИТЕЛИТЕ В ПАНИКА! МОМИЧЕНЦЕ НА 2 ГОДИНКИ ГЛЪТНА ДВЕ БАТЕРИИ! ДЕТЕТО Е

РОДИТЕЛИТЕ В ПАНИКА! МОМИЧЕНЦЕ НА 2 ГОДИНКИ ГЛЪТНА ДВЕ БАТЕРИИ! ДЕТЕТО Е

Момиченце на 2 годинки сериозно притеснило родителите си и медиците в Сандански вчера, след като глътнало батерия за часовник и започнало да кашля.

Докато малката палавница си играела в дома си в село Микрево, била съзряна от майка си как пъхнала батерийка в устата. Жената се втурнала да отваря устата на детето, но за секунди то я глътнало.

Притеснените родители на 2-годишната Мария я транспортирали в приемен блок на МБАЛ – Сандански, тъй като детето започнало да кашля и те се опасявали чуждото тяло да не е попаднало в белия й дроб. Свикани са специалисти – педиатър и хирург, които направили обстоен преглед на детето, назначили му и рентгенова снимка. От нея станало ясно, че не една, а две батерии е глътнало детето, които се намират в стомаха му. За да изхвърли час по-скоро чуждите тела, майка й побързала да й даде пюре от круша, съобщава Струма.бг.

Препоръките на медиците към родителите били да следят стриктно дали детето ще изхвърли батериите, ако не отново да потърсят лекарска консултация. 

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *