МЪЛНИЯ НА КОЛЕДА! ГРЪМНА ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА НЕНЧО БАЛАБАНОВ! НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ, ЧЕ ТОЙ Е

МЪЛНИЯ НА КОЛЕДА! ГРЪМНА ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА НЕНЧО БАЛАБАНОВ! НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ, ЧЕ ТОЙ Е

Вижте раздялата на годината – разрив между Йоанна и Ненчо Балабанов

„От доста време не сме двойка с Ненчо Балабанов. Оставаме си приятели и продължаваме да си помагаме. В момента няма мъж до мен и за раздялата ни не е виновен трети човек“ – така певицата Йоанна Драгнева разказа са края на отношенията си с актьора – пише „България днес“.

Според близките им Йоанна първа сложила точка на отношенията си с имитатора на Бойко Борисов. Двамата не са заедно от септември, но не искали да се шуми около раздялата им, за да не навредят на кариерата си.

„Бившата жена на Ненчо Балабанов е виновна за това, че двамата се разделиха. Бяха много влюбени, той дори я последва в чужбина, за да й предложи брак, но екссъпругата се намеси по най-бързия начин и предотврати сериозните им отношения“ – коментират приятелите на актьора.

Ненчо и Йоанна изглеждаха хармонична двойка

По-възрастната от Балабанов жена не можела да преглътне, че той я изоставя с двете им деца заради доста по-младата Йоанна. От своя страна певицата твърдо искала да започне на чисто с актьора и двамата бързо да станат родители.
„За съжаление връзката ни се разпадна. Продължавам да търся човека, с когото да мислим в една посока“ – обяснява Йоанна Драгнева.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *