Любовницата на Юксел – омъжена за баровец

Любовницата на Юксел – омъжена за баровец

Драми и скандали вместо мир и спокойствие преживява по празниците Юксел Кадриев, научи „Ретро”. Звездата на Би Ти Ви се е забъркал в любовен триъгълник покрай новата си половинка, с която излиза от два месеца. Блондинката, която бе хваната щракната в компанията на новинаря първо от фотографите на „Ретро”, се оказала омъжена.

Звездата на Би Ти Ви бе засечен на вечеря с дългокраката хубавица, с която запълва самотните си дни и нощи. Двамата бяха снимани по време на вечеря в любимия на новинаря тузарски ресторант в кв. „Борово”, който се намира близо до дома му.

Кадриев не се притесни никак, че във въпросното заведение е пълно с негови познати, както и с куп светски персони, и се показа пред всички с красивата си половинка. Оказа се обаче, ме невниманието му е голяма грешка, тъй като половинката му е омъжена жена и съпругът й бил бесен, че върти флирт с Юксел под носа му, при това публично. Скандалът се разраснал чутовно, тъй като рогоносецът бил мастит бизнесмен и не можел да повярва, че благоверната му, по която потрошил куп пари за пластични операции и глезел като принцеса, му кръшка с доста по-скромният като финансови възможности водещ.

„Юксел е много притеснен от вендета, защото мъжът й се е заканил, че скоро ще му отмъсти подобаващо за публичното унижение”, разкриват колеги на Кадриев.
Водещия дори съжалявал, че се е влюбил в грешната жена и е зарязал предишната си половинка. Новинарят до края на лятото имаше връзка с друга и съвсем различна хубавица – съвсем млада брюнетка с естествено излъчване. Двамата изкараха заедно близо година, но от есента насам прекратиха връзката си и Кадриев остана сам.

Източник: vchas.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *