ЛОШИ НОВИНИ ЗА ГАЛА! НА КАТАПУЛТА Е!

ЛОШИ НОВИНИ ЗА ГАЛА! НА КАТАПУЛТА Е!

Поредно тежко изпитание очаква Гала. От десет години тя е на върха в ефира и лидер в сутрешните женски предавания. Но през последните месеци ситуацията коренно се промени. Гала е на път да изгуби работата си.

От известно време шефовете й недоволстват заради ниския рейтинг. Това се дължи на безинтересните теми, които дискутира в предаването си. Гала реши да промени концепцията и започна да засяга теми, непознати на зрителите. От няколко месеца в предаването й се разискват съмнителни лечебни методи на алтернативната медицина.

Недоволни от крайния резултат са не само шефовете, но и зрителите на сутрешното предаване. Заради сигнали, подадени от възмутени зрители, Нова тв има проблеми със СЕМ.

Ръководството на частната медия вече е отправило предупреждение към Гала. Продуцентите на предаването й също са я предупредили, че ако не преустанови разглеждането на подобни теми, ще приключат предсрочно договора си с нея, пише Пик.

Последният сигнал, подаден до СЕМ е от докторант в Софийския университет. Той е възмутен от съветите в предаването на Гала за провеждането на уринотерапия при различни заболявания.

Докторантът припомня, че ефективността от приложението на този метод не е доказана. Той подчертава, че подобна терапия по-скоро би навредила, отколкото да помогне.

Той коментира и още една препоръка, дадена в предаването на блондинката. Става въпрос за съветите на дама на име Кармен, която твърди, че ток от електропреносната мрежа помага да се излекуваме от куп заболявания.

В предаването дори беше показан експеримент с дете. Според докторантът това е недопустимо. Той пита какво би се случило, ако някое дете реши да приложи върху себе си видяното в предаването.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *