Ексклузивните кадри от ЧНГ концерта на ТВ Планета продължават! Мария демонстрира безупречен стил в семпла бяла рокля (Снимки само ТУК)

Ексклузивните кадри от ЧНГ концерта на ТВ Планета продължават! Мария демонстрира безупречен стил в семпла бяла рокля (Снимки само ТУК)

След дозата папарашки снимки от Новогодишния концерт на ТВ „Планета“, с които HotArena се сдоби предсрочно и на които певицата Мария липсваше, беше въпрос навреме да се натъкнем и на нейни кадри от въпросното събитие.

 

Оказва се, че както винаги, изпълнителката и този път успя да се открои от тълпата и да покаже оригиналния си, неподражаем вкус. Докато другите й колежки залагаха на тъмни и студени нюанси в стайлингите си, то Мария заблестя в чисто бяла и нежна рокля, с която определено стопли атмосферата в клуб Megami.

 

Одеждата преобрази Мария в художествената героиня Снежанка, като напълно отговаряше и на метеорологичните условия навън – а именно – на кристалния бял снежец, който преди ден заваля и разкраси цялата страна.

 

На сцената, заедно с нея, излязоха и момичетата от балет FAME. Тоалетите на танцуващите момичета също бяха съобразени така, че да отговарят на стайлинга на певицата.

 

Песента, която Мария изпълни на Новогодишния концерт на ТВ „Планета“, бе последният й хит – „Тази нощ се казваш мой“.

 

 

 

 

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *