Славея Сиракова избухна: Глупостта ти е безкрайна, съдбата ще те накаже! (Кого нападна?)

Славея Сиракова изненадващо се сбогува с добрия тон.

Чаровната дъщеря на Илиана Раева Славея Сиракова винаги е поддържала един ангелски и миловиден образ и вероятно само тези, които я познават истински, предполагат колко драстична може да бъде в ситуации, които го налагат. Измежду сладурските постове за бебето на сестра й Виолета и зрелищния бенефис на Златните момичета, в организацията на който участваше дейно, се промъкна един изненадващ, пропит с много гняв.

От думите на Славея Сиракова лъха истинско възмущение и желание за възмездие, а заемането на подобна отбранителна позиция дава да се разбере, че сценарият на описаната ситуация не е просто измислен или дочут, а искрено преживян. Тук изниква и логичният въпрос кого точно визира красавицата, а отговорът вероятно е скрит между редовете.

Тя започва своето гневно изказване с напомнянето, че никой не е длъжен да създава семейство на днешно време, когато има съвсем различни догми и норми от преди и всеки има свободата да живее по начина, по който пожелае. Когато обаче имаш семейство, ти трябва да поне да бъдеш отговорно към хората и най-вече към себе си. Славея Сиракова напомня, че въобще не са прецедент случаите, в които двама души се събират, женят се, живеят дълги години и в един момент всеки тръгва по своя път.

Тя не вижда нищо лошо в това, ако раздялата се направи по човешки и без да има ранени. Не може да проумее, обаче, как може да си на 46 години и да решиш да напуснеш  мъжа си и двете си деца без предупреждение, за да се натресеш на друг човек, който няма подобни планове за бъдеще с теб. В този случай съдбата ще ти даде ясен знак дали си на прав път или не.

И този знак, според Славея Сиракова, е, че твоят партньор също ще срещне друг човек. Тя смята, че една връзка има шанс да бъде възродена, ако и двамата го желаят истински и ако са създали нещо общо и с любов.Когато обаче единственото общо нещо, което имате е 2 години „работа“, дори и за жена е подло и нелепо да го използва, като средство срещу мъжа и да пречи на промяната, която предстои да се случи в живота му.

Красавицата е проумяла за не особено дългия си житейски опит, че всички преминаваме през трусове и катарзиси, които ни карат да проумеем защо едно или друго нещо се е случило. Явно, обаче, жената, която визира, все още не е стигнала до тези изводи. Това кара Славея Сиракова да избухне да определи всяко нейно действие като „грозно, много грозно и предвидимо“, а глупостта й като шокираща и „обозначена със символа на безкрайността“.

Славея Сиракова е повече от гневна

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков така и не споменава имена и конкретни персонажи, които визира в тази история, видимо идваща директно от житейския й опит. Постът е придружен със семейна снимка, но е повече от ясно, че не се отнася за майка й. Случката пряко засяга спортното семейство и е твърде вероятно да е болезнената истина за любовния живот на Славея Сиракова, който тя така ревностно пази в тайна.

slaveq1

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *