Камелия прецака Глория за „Гласът на България“

Камелия прецака Глория, Слави й даде стола в „Гласът на България“

Почти сигурното участие на Глория в „Гласът на България“ се оказа кьорфишек. Фолк певицата, която се очакваше този сезон да седне на съдийския стол, редом до Поли Генова и Графа, се отказа. Вместо нея, на червеното кресло ще седне Камелия, която буквално й издърпа участието изпод краката.

Слуховете гласят, че екипът на шоуто не е могъл да се споразумее с мениджърите на Глория за хонорара. Очакванията на изпълнителката били едни, а предложението на екипа доста по-различно. И така след тежки преговори, Слави решил, че е по-добре да си търси друга певица, пише HotArena.

В този случай, шансът се паднал на Камелия.

Изпълнителката има забележителен стаж като водеща в тв ефира, изявявала се е и като актриса, а освен това в последните месеци не може да се похвали с предишната си популярност. След като напусна „Пайнер“ звездата й не блести така ярко и тя по-охотно приема различни ангажименти, които й осигуряват повече време под прожекторите.

Освен всичко друго, Камелия има опит и като актриса, като е работила и лично със Слави в негов телевизионен проект. И приела оферта за по-нисък хонорар, за да бъде част от шоуто.

Изпълнителката се надява в предаването най-накрая да покаже и друг свой талант, а не само дързост и красота, които има в изобилие. И също така да скъса с имиджа на скандална чалга звезда, доказвайки, че е сериозен музикант и продуцент.

Камелия прецака Глория в Гласът на България

Камелия прецака Глория в Гласът на България

Що се отнася до останалите участници, то те вече са известни. Освен Камелия, още една блондинка взима участие в шоуто тази година — Поли Генова. Двете ще се борят за най-добрия глас в страната, срещу Графа, като четвъртия ментор все още не е известен. По традиция, един фолк певец, един рок певец и две поп звезди сядат на скамейката. Кой ще е четвъртия от журито този път, предстои скоро да стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *