Мъжът й е сред жертвите на богаташкото синче Любомир, но тя направи немислимото!

Мъжът й е сред жертвите на богаташкото синче Любомир, но тя направи немислимото!

Корнелия Петкова се срещна с 26-годишния Любомир, ударил колата на съпруга й след употреба на алкохол

Шофьорът, причинил жестока катастрофа с двама загинали в центъра на Пловдив, се срещна очи в очи със съпругата на една от жертвите си. За емоционалния разговор между двамата вдовицата и майка на три деца Корнелия Петкова разказа сутринта в четвъртък и по Нова тв. 

26-годишният Любомир Трайков, който ударил с колата си автомобила на загиналите, се извинил и поискал прошка от жената.

„Аз имам дарба, дадена ми свише, да преценявам хората. И мисля, че момчето и баща му са добри хора и не се опитват да избягат от отговорност”, каза Корнелия.

Тя е категорична, че няма да съди Любомир. Баща му пък се ангажирал да помага на семейството на загиналия Атанас и да поеме издръжката на трите осиротели деца.

Близките на другата жертва в катастрофата – Виолета, заявиха, че се чувстват омерзени от действията на Корнелия. Те са категорични, че не могат да простят на виновника за инцидента, който в онзи фатален момент шофирал пиян.

В момента Любомир е на свобода под гаранция от 15 000 лева. Прокуратурата обаче иска тази мярка да бъде отменена и младият мъж да бъде вкаран в ареста. Следващото заседание по делото ще се проведе във вторник.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *