Миглена Ангелова и приятели още празнуват (Снимка от семейното парти за победата)

Миглена Ангелова опита да върне любовта, която получи под формата на лични съобщения и коментари

Миглена Ангелова, Емануела и Борислав Комсийски си остават отбор „Попфолк” и извън Къщата. „Дамата в червено” не само не се преструва на приятелка на любимите си съквартиранти, но и ги прие в семейството си.

Истинско домашно „афтърпарти” си спретнаха най-критикуваните съквартиранти във ВИП Брадър 2016. Победителката на сезона и последният обожател на Емануела отидоха на гости на певицата вчера сутринта.

Уговорката на триото беше „Да запознаем децата, да похейтим останалите и да хапнем палачинки”. „Децата” се запознаха и видимо се харесаха, оплюване то „интелектуалците” май не е имало кой знае колко, а палачинките преминаха в истинско пиршество, макар и с готова храна.

И без уменията на Ирина и Ути в кухнята на Емануела е било и вкусно, и уютно, и много весело. Миглена Ангелова е повече от доволна от нарасналото й семейство, макар да я подозираме, че се е отказала да сватосва Стефани с Борето Комсийски. Преди ден телевизионерката призна в интервю, че й се иска бизнесменът и Емануела да се вземат, макар той да не приема жената до се себе си да има кариера, която ще ги разделя всяка вечер.

И да нямаме любов след реалити формат, „Отбор „Попфолк” готви изненада! Съквартирантите от „терариума” имат Голям план, който пазят в тайна, но Миглена Ангелова обещава скоро да го сподели с нарасналата си фенска маса.
miglena angelova i pryateli


Журналистката сега дава интервюта и се радва на деца и внуци, но намери време и за публиката. Тя изчела всичките си лични съобщения и коментари на страницата на Големия брат във Фейсбук. Прави опити, но няма как да отговори на всички, затова се обърна с признание към всички:
miglena angelova 1
miglena angelova 2
За съжаление на зрителите Миглена Ангелова не смята да се завръща отново пред екран, но телевизиите няма да загубят Дамата в червено. Конкуренцията й в Къщата сигурно мечтае за завръщане в ефира, но само тя има шансове да го получи – този път като продуцент.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *