В МОМЕНТА: СТРАШНА ДРАМА НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА БИСЕР КИРОВ

В МОМЕНТА: СТРАШНА ДРАМА НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА БИСЕР КИРОВ

Десетки се събраха, за да изпратят Бисер Киров в последния му път. Легендарният певец почина в неделя на 74-годишна възраст. 

Опечалените приятели и почитатели на Бисер Киров се събраха пред сградата на Народния театър. Хората влизат във фоайето, за да оставят цветя и отдадат последна почит на естрадната ни легенда. 

Първа дойде да поднесе цветя и съболезнования Йорданка Христова. Певицата, която е близка приятелка с Бисер Киров и семейството му, носеше голям букет с бели и червени рози. Сред опечалените приятели на певеца бяха забелязани бардът Хайгашот Агасян, певицата Богдана Карадочева и композиторът Стефан Димитров, лидерът на БСП Корнелия Нинова, певецът Веселин Маринов, зам.-председателят на АБВ Румен Петков, министърът на културата от времето на Тодор Живков Георги Йорданов, шефката на „Златния Орфей“ Дариана Генова, изпълнителят на италиански шлагери Димитър Йосифов, пише Пик.

„От млади се знаем. Много талантлив и много духовен. Много ще ми липсва“, заяви през сълзи Богдана Карадочева.

Съболезнования от премиера на Русия Дмитрий Медведев бяха предадени на семейството от руския посланик в София. Съболезнователна реч произнесе и посланикът на Куба.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *