Шок: Емануела разби брака на Коцето и Надя!

Коцето и Надя се разделят заради Емануела!

Бракът на Коцето с хубавата си съпруга Надя приключи. Този път неверника мина всякакви граници и майката на двете му деца едва ли ще му прости тази изневяра.

Защото това, което Константин прави зад гърба й, минава всякакви граници.

Емануела

Емануела и Коцето направили това, което Надя не може да преглътне

Надето не веднъж и два пъти е прощавала на неверния си съпруг- то не бяха фенки, то не бяха моделки. Коцето не се находи, не престана да изневерява на красивата си половинка.

Тя дълго време си затваряше очите, дори го дари с второ дете, със син. Двойката имаше вече една прелестна принцеса, а хубавицата го направи татко за втори път.

Но който си е свикнал да си хойка, нищо не може да го спре. Колеги и приятели се чудят как толкова дълго хубавица като Надя му прощава и досега не му е изневерила.

Но Надя все се надявала той да се кротне някой ден, като си въобразявала, че в сърцето и душата той си е само неин, дори да продължава „да опъва някоя и друга мадама”.

Но с поредната си любовница тя не е сигурна, че и това е така. Оказало се, че тя не е коя да е, а зеленооката Емануела, готова да разбие брака на колегата си.

Двамата се срещали от време оно, като си били казали, че връзката им е само за забавление. Те се срещали рядко, може би веднъж в месеца, но щом се видели, подът треперел от техните креватни изпълнения.

Коцето си падал по екстремните изживявания, а настоящата брадърка се видя, че също не му отстъпва по лудост. Но нещата били повече от сериозни, защото подпийналия Коце често се хвалел при аверите си, че зеленооката фурия била „истинска тигрица в леглото”.

„Тя ме кара да изтръпвам винаги, когато е близо до мен”, не спирал да й хвали уменията Коцето. Това стигнало до ушите на съпругата му. Тя си мислила, че това е поредната креватна история и мъжа й ще се кротне.

Но след като чула от няколко места, че той бил здраво хлътнал по Емануела, решила да се раздели с него. Все пак ценяла повече себе си и достойнството си и вече не искала да става за посмешище.

Тя побесняла и се зарекла да измени на шавливеца, но този път с мъж на място.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *