Григор Димитров заряза Никол Шерцингер: Пие като смок!

Григор Димитров заряза Никол Шерцингер, писнало му от пиянските й изцепки

Григор Димитров заряза Никол Шерцингер. Скандалната певица доскоро бе неразделна с тенис звездата, но от няколко седмици двамата не са заедно. Причина за това е навикът на изпълнителката да се появява пияна до козирката на обществени места.

Никол никога не е крила, че си пада по веселия живот, а Димитров от време на време си позволяваше да се отпусне заедно с нея. Но спортиста започнал да се уморява от постоянните й запои, а след като няколко пъти стана публично достояние, че прекалява с чашката, й направил забележка да се спре да пие. Последвала реплика, че не са женени, за да й прави забележки и певицата си тръгнала от заведението с нестабилна крачка.

Дни по-късно двойката се сдобрила, но както се оказало скандалът бил началото на края. Дни по-късно Никол отново била хваната да прекалява с чашката и последвала нова разправия. Както става ясно, след нея брюнетката си хванала багажа и се изнесла от дома им с Григор Димитров. А от тогава не са си говорели.

Григор Димитров имаше няколко години връзка с тенис звездата Мария Шарапова, но миналата година двамата се разделиха. Тръгнаха слухове, че причина за това е именно Никол Шерцингер, нещо, което очевидно се е оказало вярно.

В крайна сметка обаче, изпълнителката не успя да се впише в света на тенис звездата и той предпочете да се раздели с нея. Обществена тайна е, че бурния нощен живот на Шерцингер бе препъникамък и във връзката й с Люис Хамилтън.

Само преди няколко седмици музикалната риалити звезда сподели, че се вижда скоро щастливо омъжена и с дете, очевидно намеквайки, че с Григор Димитров планират да създадат семейство.

Григор Димитров заряза Никол Шерцингер

Григор Димитров заряза Никол Шерцингер

След последните й изцепки обаче, това е малко вероятно да се случи. А и спортистът даде да се разбере, че няма да търпи пиянските й изцепки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *