Скандал: Виж какво направи Ирина Тенчева след като я натириха от Къщата! (истината шокира всички)

Скандал: Виж какво направи Ирина Тенчева след като я натириха от Къщата! (истината шокира всички) 5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева определено не очакваше този развой на нещата!

Дни преди големия финал на Вип Брадър, последните двама съквартиранти напуснаха Къщата и то само на метри от голямата победа. Снощи зрителите „отрязаха главите“ на Кака Лили и Ирина Тенчева.

Докато Лилия Вучкова очакваше с видимо нетърпение изгонването си от палата в Нови хан и дори не се опита да прикрие ухилената си физиономия, то съпругата на Иван Христов беше видимо недоволна. И дори шокирана.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева не може и не иска да повярва, че чалгарки като Рени и Емануела я победиха

Ирина Тенчева остана страшно разочарована от развоя на събитията, но не толкова заради победата, колкото от факта, че се оказа по-мразена от всички останали в Къщата, дори от простите чалгарки като Рени (мнение на форумци по време на цялото шоу).

Източници от кухнята на медията разкриха, че минути след края на ефира, Ирина Тенчева се е разплакала от безсилие и отчаяние. Тя била убедена, че масата зрители не са заслужавали присъствието й във формата, щом толерират злобни и необразовани хора като Миглена Ангелова, Емануела и Рени.

„Ирина беше бясна. Всъщност ако погледнем реално, имаше пълното право затова, защото уж виповете трябва да дават пример на обществото. А какъв пример дават да речем чалга дивите?! Като всеки човек и особено жена, Ирина има своето самочувствие, което дефакто бе стъпкано от жени, не знаещи кой е Нобел. Това е абсурдно“, коментират източниците.

Шушука се, че Тенчева дори си уредила спешна среща с екипа на шоуто, за да се увери с очите си, че вотът е действителен и не спирала да се интересува дали е нямало възможност да продължи напред поне до големия финал.

Тя го заяви и в Къщата, но днес е още по-категорична, че победителят във Вип Брадър тази година трябва да е Ути Бъчваров. За да се измие поне малко срама от предните позиции на чалгата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *