Брутално разкритие: Мръсна истина за Рени хвърли в ступор съквартирантите! (още подробности)

Брутално разкритие: Мръсна истина за Рени хвърли в ступор съквартирантите! (още подробности) 5 (100%) 1 vote

Рени се прави на Света вода в Къщата на Вип Брадър, а крие срамна тайна!

Чалгаджийката с увехнала слава Рени хвърли в ступор съквартирантите в Къщата на Вип Брадър с тази брутална истина за миналото си. Казваме брутална, защото към днешна дата Ренката се прави на голяма моралистка и Света вода ненапита, нападайки Емануела пред всички.

Защо обаче тя крие, че като млада е била изгонена от родния си дом и за малко не е убила баща си, видял я по натура в пресата. Да, Рени не само се е събличала, но и го е правила за нищо и никаквите сто лева. Това разкриха близки до нея източници, които още помнят снимките й по автобусите на градския транспорт и камионите на тираджиите.

Рени

Истината за Рени, която тя упорито криеше от всички

Рени участвала в „престижния“ навремето конкурс „Мис Мокра Фланелка“ и дори грабнала микрофона, за да запее по балкони. Милата обаче, успяла да се добере едва до седмото място и не успяла да грабне приза, въпреки гласовите си данни и самочувствието на голямата красавица.

Наградата за участието й били стоте лева, които тя прибрала с огромна гордост. След това, в свое интервю за вестник „Българска армия“ тя с апломб разкрила, че е щерка на офицер Гайтанджиев. Да, оказа се, че бащата на Рени е военен от армията, а постъпката на щерка му не му донесла никакъв повод за гордост.

„Напротив – човекът получи сърдечна криза и едва не се гътна от удар като видя след няколко дни родната си дъщеря да се чекне без дрехи по вестниците. Последва такъв скандал, че Рени не можеше и дума да обели, а баща й я натири от вкъщи, без окото му да мигне. Такова посмешище и срам в дома си, нямаше как да понесе“, разказват хора от миналото на чалгаджийката.

Днес, в Къщата на Вип Брадър, застаряващата вече Рени не спира да напада Емануела за това, че била разкрепостена и се излагала с фриволното си отношение към мъжете. Явно е забравила или се опитва да забрави собствения си резил и простотиите, които е правила в далечната си младост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *