Анджелина Джоли проговори пред ФБР (Разкри посягал ли й е Брад)

Анджелина Джоли 4 часа дава показания пред ФБР, разкрива истината за побоите на Брад

Скандалните разкрития, че Брад Пит е посягал на сина си Мадокс, са на път да се окажат само черешката на тортата. Холивудската звезда Анджелина Джоли е била на разпит пред ФБР, на който е трябвало да обяснява, дали Брад и на нея й е посягал.

Грозни слухове се носят из Холивуд, а един от тях е, че Мадокс е изял шамари от актьора, заради поредна тежка свада между Анджелина и Брад, при която съпругът на звездата й посегнал.

Нещо, което се случвало и преди това.

При първата им среща, месец след оповестяването на раздялата между звездите, Мадокс бил видимо нервен в компанията на баща си и пожелал да си тръгне само след 30 минути. По тази причина ФБР водят разпити и на Анджелина, в опит да разберат истината за отношенията между двамата.

Въпреки че източници от полицията са категорични, че обвиненията срещу Брад като побойник на деца са неоснователни, не липсват и съмнения, че това не е съвсем така. Някои от тях дори твърдят, че актьорът всъщност е посегнал на сина си, заради скандал, който се е разразил между него и Анджи.

„Всички си спомняме скандала, който се разрази помежду им, само месец след сватбата. Анджелина тогава отрече да имат проблеми, но всъщност, тя се стараеше помежду им да има океани разстояние и двамата почти не се виждаха. И двамата са с тежки характери, и нищо чудно да се е стигало и до бой“, коментират приближени до двойката, по повод на разрива им.

Самата Анджелина Джоли заяви в писмо до медиите, че е изключително разстроена от раздялата, но се старае да запомни само щастливите моменти. От друга страна обаче, актрисата разкрива, че бракът им съвсем не е бил идилична приказка.

Анджелина  Джоли на разпит пред ФБР, разкрива посягал ли й е Брад?!

Анджелина Джоли на разпит пред ФБР, разкрива посягал ли й е Брад?!

Имало ли е насилие в брака на Брад и Анджелина, засега остава загадка. От ФБР обаче заявиха, че продължават с разследването и събират улики, които да изпратят до главния прокурор, за да повдигне обвинение срещу актьора. Примката около него, очевидно се затяга…

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *